Antena 3 CNN Externe Fetele lui Berlusconi: Vezi propunerile premierului italian la alegerile regionale (FOTO)

Fetele lui Berlusconi: Vezi propunerile premierului italian la alegerile regionale (FOTO)

Fetele lui Berlusconi: Vezi propunerile premierului italian la alegerile regionale (FOTO)
Sursa foto: propuneri
01 Feb 2010   •   15:16

Premierul italian se confruntă cu probleme. Asta pentru că membrii propriului său partid se opun propunerilor lui Berlusconi la alegerile regionale de luna care urmează. Premierul susţine candidatura unor modele şi prezentatoare TV fără experienţă în politică, arată Times Online.


Printre candidaţii Partidului Libertăţii (PdL), aflat la guvernare, la alegerile din martie în Lazio, se află Francesca Pascale, o prezentatoare de televiziune, Cristina Ravot, model şi cântăreaţă. Lista ar putea fi completată de Francesca Provetti, o finalistă Miss Italia şi prezentatoare de televiziune, pentru Lombardia, şi Giovanna Del Giudice, o fostă prezentatoare a ştirilor meteo la Rete 4, pentru Campania.

Posibilă candidată pentru regiunea Veneto este Chiara Sgarbossa, fostă Miss Veneto şi fostă prezentatoare a rubricii meteo. O altă potenţială candidatură în Puglia ar fi aceea a lui Graziana Capone, cunoscută şi sub denumirea de "Angelina Jolie din Bari".

Numele doamnelor şi domnişoarelor care aspiră la o carieră politică au fost făcute publice de mai mulţi aliaţi ai lui Berlusconi. Premierul italian a declarat, cu puţin timp în urmă, că vrea "feţe noi şi tinere" în lumea politică.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: berlusconi modele alegeri locale
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close