Antena 3 CNN Externe O fetiţă de doi ani a ajuns în comă la spital, după ce a mâncat cannabis ascuns într-o capsulă de la un ou de ciocolată, în Franţa

O fetiţă de doi ani a ajuns în comă la spital, după ce a mâncat cannabis ascuns într-o capsulă de la un ou de ciocolată, în Franţa

O fetiță de doi ani a intrat în comă după ce a mâncat canabis, ascuns într-o capsulă galbenă de la un ou de ciocolată cu surprize, în Franţa.

de Naty Badea    |    04 Apr 2024   •   18:20

Totul a început când fetița s-a dus în garaj, acolo unde a găsit o capsulă galbenă de la un nou de ciocolată cu surprize. Micuţa l-a asociat imediat cu faimoasele ouă de ciocolată cu surprize și a crezut că înăuntru va găsi ciocolată așa cum era obișnuită.

Din păcate, acolo părinţii ascunseseră cannabis, pe care fetiţa de doi ani a început să-l mănânce. La scurt timp copilul a început să se simtă rău.

Mama a declarat că a încercat să-i scoată bucata de canabis din gura, apoi a spălat-o, totul pentru ca aceasta să nu înghită substanța respectivă, însă a fost prea târziu. 

A doua zi copila nu s-a mai trezit, așa că au transportat-o de urgență la spital, în comă. Cei doi părinți au fost acuzați de neglijență.

Tatăl a fost arestat, iar mama este cercetată în libertate. Cei doi fac parte dintr-o familie apreciată în comunitate, perfect integrată în comunitatea respectivă, dar au declarat în fața autorităților că ei obișnuiesc să consume ocazional canabis. Copilul se află la spital în stare stabilă. 

×
Subiecte în articol: ou ciocolata droguri Franta
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close