Antena 3 CNN Externe Fetiţă de cinci luni, răpită din casa părinţilor adoptivi (VIDEO)

Fetiţă de cinci luni, răpită din casa părinţilor adoptivi (VIDEO)

Fetiţă de cinci luni, răpită din casa părinţilor adoptivi (VIDEO)
05 Iul 2010   •   12:28

Autorităţile americane sunt în alertă, după ce o fetiţă de numai 5 luni a fost răpită din casa părinţilor adoptivi. Vinovaţi sunt chiar părinţii biologici ai copilei. Aceştia au dat buzna în locuinţa familiei adoptive şi au fugit cu bebeluşul. Situaţia este cu atât mai gravă cu cât copilul se află sub tratament, iar părinţii biologici sunt consumatori de droguri.

Cu lacrimi în ochi, mama adoptivă a povestit cum părinţii biologici ai micuţei au dat buzna în casă cu doar câteva minute înainte de miezul nopţii şi au răpit bebeluşul în vârstă de 5 luni. "Mama biologică a intrat şi mi-a tras un pumn în faţă, apoi m-a lovit în piept, iar eu i-am spus că nu poate lua bebeluşul dar ea a fugit în dormitor şi a luat copilul, fără haine."

Îngrijorarea părinţilor adoptivi este cu atât mai mare cu cât bebeluşul era sub tratament iar mama biologică, spun ei, are un comportament abuziv. "Vreau doar să ştiu dacă micuţa se simte bine Ştiu că mama ei biologică nu este în stare să aibă grijă de ea. Ştiu că are un comportament abuziv pentru că am văzut cum a ţinut-o în jos şi i-a dat la fund ca s-o adoarmă, iar ea are doar 5 luni."

Părinţii adoptivi au povestit că răpitorii erau în stare de ebrietate în momentul în care au fugit cu fetiţa. Mai mult, sunt toxicomani. Familia adoptivă crede că viaţa fetiţei de numai 5 luni este în pericol.

Autorităţile au cerut sprijinul populaţiei pentru a-i prinde pe răpitori.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: bebelus rapire SUA
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close