Antena 3 CNN Externe O fetiță de numai 2 ani a murit electrocutată de încărcătorul telefonului mobil, în Brazilia

O fetiță de numai 2 ani a murit electrocutată de încărcătorul telefonului mobil, în Brazilia

O fetiță în vârstă de doi ani a murit electrocutată, după ce a atins un încărcător pentru telefon. Copila a fost transportată de urgență la spital însă a murit, în ciuda eforturilor medicilor.

O fetiță de numai 2 ani a murit electrocutată de încărcătorul telefonului mobil, în Brazilia
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    31 Aug 2021   •   12:14

Totul s-a întâmplat luni, 23 august, în Erere, o localitate din nord-estul Braziliei. Sara Alves de Albuquerque a primit un șoc electric în momentul în care a atins încărcătorul telefonului mobil, scrie The Sun

Autoritățile nu au precizat modelul telefonului și nici dacă încărcătorul care a ucis-o pe fetiță era original. 

Poliția civilă a informat că circumstanțele morții fetei sunt investigate de secția municipală de poliție din Iracema, un oraș vecin.

„În acest moment de durere profundă, administrația publică municipală este solidară cu familia și prietenii și își exprimă cele mai sincere condoleanțe pentru pierderea de nedescris”, a fost mesajul transmis de autoritățile locale, scrie Globo

Moartea fetiței este cea mai recentă dintr-un șir de șocuri electrice similare. Brazilia a înregistrat, anul trecut, 355 de decese provocate de electrocutare. 

Kittisak Moonkitti, în vârstă de 28 de ani, a fost găsit mort în dormitorul său cu urme de arsură pe mână și antebraț, în timp ce încă ținea în mână telefonul. Mama sa a făcut descoperirea șocantă, în momentul în care a vrut să plece la muncă, în anul 2019. Ea și-a găsit fiul decedat, cu telefonul în mână. Anchetatorii au stabilit că acesta se juca pe telefon, în timp ce acesta era conectat la rețeaua electrică. 

×
Subiecte în articol: încărcător telefon
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close