Antena 3 CNN Externe O fetiţă de 11 ani filmată cum se luptă cu individ care vrea să o răpească, în Florida

O fetiţă de 11 ani filmată cum se luptă cu individ care vrea să o răpească, în Florida

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere pe o stadă din West Pensacola, Florida, se poate vedea cum un bărbat iese dintr-o dubă albă cu un cuţit în mână și se apropie amenințător de o fetiță care se afla în apropiere, pe iarbă.

O fetiţă de 11 ani filmată cum se luptă cu individ care vrea să o răpească, în Florida
Sursa foto: Captură Youtube
de Alexandra Ionescu    |    20 Mai 2021   •   10:58

O fetiţă de 11 ani aştepta autobuzul care urma să o ducă la şcoală, când un bărbat iese dintr-o dubă albă cu un cuţit în mână și se apropie amenințător de ea.

Bărbatul prinde copilul în brațe și încearcă să-l tragă spre mașina lui, însă fetița de doar 11 ani opune rezistență. Micuța s-a zbătut și a reușit să scape din mâinile agresorului care a fugit.

Suspectul în vârstă de 30 de ani a fost arestat la 8 ore după incident, după o căutare de amploare la care au participat peste 50 de poliţişti.

Potrivit poliţiei, fetiţă era urmărită de agresor de mai mult timp. Acum două săptămâni, ea semnalase că un bărbat încercase să intre în vorbă cu ea, dintr-o maşină albă.

„El nu va mai fi niciodată liber să facă acest lucru”, a spus şeriful Simmons.

Bărbatul, pe nume Jared Paul Stanga, a fost acuzat pentru tentativă de răpire a unui copil sub 13 ani şi asalt agravat cu o armă mortală. Cauţiunea a fost fixată la 1,5 milioane de dolari.

Potrivit șerifilor, bărbatul a mai fost acuzat în trecut de abuz sexual asupra copiilor.

"Nu pot să nu mă gândesc că totul s-ar fi putut termina foarte diferit. Dacă această victimă de 11 ani nu ar fi luptat, dacă ar fi renunţat, totul s-ar fi putut încheia îngrozitor", a spus Simmons. 

Simmons a spus că fetiţa se juca cu un slime albastru, în momentul în care bărbatul a încercat să o răpească, iar poliţia a găsit acelaşi slime pe braţul bărbatului în momentul arestării. 

Victima are câteva zgârieturi şi traume minore în urma incidentului. 

Despre fetița care a luptat și a reușit să se elibereze de agresor, șeriful a transmis: „Ea este că este eroul meu”.

 

×
Subiecte în articol: rapire Florida
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close