Antena 3 CNN Externe Fidel Castro s-a plimbat pe jos prin Havana, susţine Hugo Chavez

Fidel Castro s-a plimbat pe jos prin Havana, susţine Hugo Chavez

Fidel Castro s-a plimbat pe jos prin Havana, susţine Hugo Chavez
Sursa foto: fidel castro
27 Feb 2009   •   21:40

După o îndelungată perioadă de convalescenţă în urma unei grave operaţii chirurgicale, liderul cubanez Fidel Castro a făcut o plimbare pe jos în Havana, a anunţat, vineri, Hugo Chavez, preşedintele Venezuelei, citat de AFP.
În timpul unei ceremonii publice Chavez a declarat că Fidel Castro "A mers pe jos prin Havana", precizând că a văzut fotografii ale acestei ieşiri pe care a calificat-o drept un "miracol".
"Fidel Castro, pe care mulţi îl descriau ca fiind în fază terminală ne-a surprins pe toţi, şi ştiţi ce a făcut? (...) A mers pe jos. Fidel a ieşit. Şi l-am văzut. Dar, este Fidel mergând prin Havana. Un miracol. Oamenii plângeau", a continuat Chavez.
Starea de sănătate a fostului preşedinte cubanez, acum în vârstă de 82 de ani, este în continuare secret de stat în Cuba, unde nu a mai avut apariţii publice, după ce a fost operat din cauza unei hemoragii intestinale. Plimbarea lui Castro nu a fost înregistrată, la cererea sa, a mai spus Chavez. Guvernul Cubei nu a confirmat informaţia şi nu se cunoaşte data exactă când a avut loc plimbarea liderului cubanez.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Fidel Castro Hugo Chavez
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close