Antena 3 CNN Externe Finala Miss Bikini 2010 găzduită de China (VIDEO)

Finala Miss Bikini 2010 găzduită de China (VIDEO)

Finala Miss Bikini 2010 găzduită de China (VIDEO)
Sursa foto: miss bikini
26 Mai 2010   •   16:25

Zeci de fotomodele din toată lumea au ajuns în China pentru finala de sâmbătă a concursului Miss Bikini World. Concurentele au participat la şedinţe foto, la evenimentele pregătite de organizatori şi s-au relaxat făcând plajă. Totul spre deliciul chinezilor.

64 dintre cele mai frumoase fotomodele din lume au mers în China pentru câteva zile de distracţie înainte marei finale Miss Bikini care va avea loc în numai câteva zile. Înainte de a ajunge în insula Hainan unde va fi aleasă Miss Bikini, concurentele au vizitat Beijingul, Marele Zid Chinezesc şi au pozat cu localnicii.

Juriul analizează candidatele încă de pe acum pentru a se asigura că cea mai bună dintre ele va câştiga râvnitul trofeu. Fetele sunt atente la fiecare detaliu.

Este pentru a treia oară în ultimii patru ani când China este gazda concursului Miss Bikini. Lupta pentru titlu se anunţă strânsă în acest an. Miss Australia, Miss China şi Miss Venezuela pornesc ca favorite pentru câştigarea trofeului şi a premiului de 8 mii de dolari.



Antena 3

×
Subiecte în articol: China finala
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close