Antena 3 CNN Externe Fostul doctor al lui Michael Jackson nu a fost pus sub acuzare pentru moartea megastarului

Fostul doctor al lui Michael Jackson nu a fost pus sub acuzare pentru moartea megastarului

Fostul doctor al lui Michael Jackson nu a fost pus sub acuzare pentru moartea megastarului
03 Feb 2010   •   23:20

Conrad Murray, fostul doctor al lui Michael Jackson, nu va fi acuzat miercuri pentru moartea starului pop, transmite www.tmz.com, care citează surse din poliţie.

Avocaţii doctorului anunţaseră cu o zi în urmă că Murray se va preda miercuri, însă sursele jurnaliştilor de la TMZ au indicat faptul că procurorul nu va face presiuni în acest sens până joi, cel mai devreme.

Potrivit celor mai noi informaţii referitoare la acest caz, în momentul în care Conrad Murray va apărea în faţa tribunalului, procuroratura din Los Angeles va solicita cauţiunea standard, de 25.000 de dolari, pentru omucidere din culpă.

Justiţia americană a definitivat capetele de acuzare la adresa doctorului Conrad Murray, acuzat de moartea lui Michael Jackson. Ancheta va fi finalizată săptămâna viitoare şi dacă va fi găsit vinovat de omucidere din culpă, Conrad Murray riscă maxim 4 ani de închisoare.

Doctorul este acuzat de moartea lui Michael Jackson. Presa americană a scris că Murray i-a administrat megastarului un cocktail de medicamente care i-ar fi fost fatale.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Conrad Murray
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close