Antena 3 CNN Externe Fotografii de coşmar cu Insula Păpuşilor. Locul bântuit, desprins parcă din filmele horror

Fotografii de coşmar cu Insula Păpuşilor. Locul bântuit, desprins parcă din filmele horror

Fotografii de coşmar cu Insula Păpuşilor. Locul bântuit, desprins parcă din filmele horror
Sursa foto: Foto: www.unilad.co.uk
de S.T.    |    08 Sep 2015   •   20:34

Insula Păpuşilor este una dintre cele mai ciudate insule din lume. Legenda spune că locul ar fi bântuit de spiritul unei fetiţe înecate în urmă cu aproximativ 50 de ani, relatează unilad.co.uk.

Julian Santana Barrera, un localnic, a fost marcat de faptul că nu a putut salva viaţa copilei, iar când a găsit în apă o păpuşă plutind a presupus că ar fi fost a acesteia şi a legat-o de creanga unui copac, în semn de respect şi ca un omagiu adus micuţei.

Spiritul fetei ar fi devenit de atunci tot mai activ. Bărbatul a început să pună tot mai multe păpuşi în copaci, sperând că acest lucru va linişti spiritul agitat.



Julian Santana Barrera se simţea vânat de spiritul copilei şi auzea mereu ţipete. Bărbatul a trăit pe Insula Păpuşilor până la sfârşitul vieţii, în 2001, când a fost găsit înecat în acelaşi loc unde murise şi fetiţa.

Insula Păpuşilor se află la o jumătate de oră de mers cu barca pe lacul Teshulio, lângă Mexico City. Acum, insula aparţine familiei lui Barrera, şi a fost transformată în atracţie turistică.

Vezi AICI mai multe imagini.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close