Antena 3 CNN Externe A furat o mașină fără să observe că în interior era o femeie de 85 de ani. Ce a urmat pentru un hoț din Italia

A furat o mașină fără să observe că în interior era o femeie de 85 de ani. Ce a urmat pentru un hoț din Italia

Polițiștii italieni sunt pe urmele unui bărbat care a încercat să fure o mașină. Din păcate pentru el, nu a observat că în interior era o femeie de 85 de ani, iar planurile i-au fost zădărnicite.

A furat o mașină fără să observe că în interior era o femeie de 85 de ani. Ce a urmat pentru un hoț din Italia
Sursa foto: Pixabay.com
de Cerasela Stafie    |    26 Mai 2022   •   16:41

Bărbatul de aproximativ 30 de ani a jefuit o femeie, proprietara mașinii, amenințând-o cu moartea. Individul i-a cerut portofelul și cheile mașinii: "trebuie să taci și să faci ce îți spun eu. Dă-mi banii și cheile de la masină". Victima, în vârstă de 60 de ani, s-a conformat.

Atacatorul s-a urcat la volan și a încercat să fugă de la fața locului. Doar că nu a observat că pe bancheta din spate se afla o bătrână de 85 de ani, mama femeii pe care o tâlhărise, scrie publicația roma.repubblica.it

Bătrâna a început să țipe. În acel moment, tâlharul a încercat – în zadar – să o scoată din mașină și, când și-a dat seama că nu va fi posibil, a abandonat mașina și a fugit pe jos.

Cele două femei le-au oferit carabinierilor o scurtă descriere a hoțului, probabil italian, fără a putea oferi prea multe detalii. Au fost în stare de șoc și au spus că din cauza vizibilității slabe pe timp de noapte, nu a fost ușor să vadă prea multe. Acum, oamenii legii sunt pe urmele bărbatului, care, dacă va fi prins, va răspunde pentru jaf și răpire. Presa italiană o descrie isprava acestuia este ”cea mai scurtă răpire din istorie”.

×
Subiecte în articol: furat masina Italia
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close