Antena 3 CNN Externe Furtună de zăpadă la Moscova: trafic paralizat, zboruri anulate

Furtună de zăpadă la Moscova: trafic paralizat, zboruri anulate

Furtună de zăpadă la Moscova: trafic paralizat, zboruri anulate
Sursa foto: Foto: www.fourwinds10.net
de M.Z.    |    25 Dec 2014   •   18:36
O furtună de zăpadă a lovit joi Moscova, creând haos pe drumurile publice şi provocând întârzierea a mai mult de 150 de zboruri, după un început de iarnă deosebit de blândă.
 
"Vremea în capitala Rusiei a devenit în prezent un adevărat test pentru locuitorii săi", informează postul de televiziune NTV care a difuzat imagini cu autoturisme şi camioane acoperite cu zăpadă blocate în mijlocul străzilor din Moscova, potrivit Agerpres.
 
Ninsoare va ajunge la 20 de centimetri la sfârşitul acestei zile, conform serviciilor meteorologice din Moscova. De asemenea, este de aşteptat ca furtuna să continue pe tot parcursul serii cu lapoviţă şi rafale puternice de vânt.
 
Potrivit presei ruse, mai mult de 150 de zboruri aeriene au fost amânate şi circa 20 anulate pe cele trei aeroporturi din Moscova, cele mai multe de pe cel mai mare aeroport internaţional din capitală, Domodedovo.
 
"Traficul este blocat pe toate drumurile, în timp ce temperaturile au coborât la minus 8 grade Celsius complicând înlăturarea zăpezii.
 
"Pentru siguranţa dumneavoastră, puneţi maşina în garaj (...) şi atunci când mergeţi pe stradă încercaţi să ocoliţi panourile publicitare mari care riscă să se prăbuşească sub greutatea zăpezii", sfătuieşte filiala locală a ministerului pentru situaţii de urgenţă.
 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close