x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Gestul şocant al unui fost ministru, după ce a aflat că este anchetat pentru viol

de O.P.   •   03 Apr 2015   •   06:50
Gestul şocant al unui fost ministru, după ce a aflat că este anchetat pentru viol 442
Fostul ministru de stat belgian Steve Stevaert, o figură importantă pe scena politică flamandă la sfârşitul anilor '90, s-a sinucis joi, la câteva ore după ce a aflat că va fi urmărit penal pentru viol, relatează BBC News Online.

Trupul neînsufleţit al fostului ministru şi preşedinte al Partidul Socialist Flamand (SPA) a fost găsit de scafandri în canalul Albert, în apropierea domiciliului său din Hasselt (nord-est), reşedinţa provinciei flamande Limburg.

Steve Stevaert, în vârstă de 61 de ani, s-a sinucis în aceeaşi zi în care purtătorul de cuvânt al Parchetului din Bruxelles a anunţat că el va fi urmărit penal pentru viol, atentat la pudoare şi abuz în serviciu.

Poliţia belgiană a fost sesizată în 2013 în legătură cu un presupus act de viol comis de fostul politician belgian în 2010.

Presupusul act de viol ar fi avut loc după o emisiune televizată pe tema sexualităţii prezentată de Goedele Liekens, o fostă Miss Belgia. În cursul anchetei, Stevaert a recunoscut că a întreţinut un act sexual cu o tânără după emisiune, însă a negat acuzaţia de viol.

sati