Antena 3 CNN Externe Grant Wahl, un important jurnalist sportiv din SUA, a murit pe stadionul Lusail din Qatar, în timpul meciului Argentina-Olanda

Grant Wahl, un important jurnalist sportiv din SUA, a murit pe stadionul Lusail din Qatar, în timpul meciului Argentina-Olanda

Grant Wahl, un important jurnalist de fotbal din Statele Unite, a murit vineri pe stadionul Lusail, unde urmărea sfertul de finală al Cupei Mondiale dintre Argentina și Olanda, potrivit The Guardian.

Grant Wahl, un important jurnalist sportiv din SUA, a murit pe stadionul Lusail din Qatar, în timpul meciului Argentina-Olanda
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Dec 2022   •   09:50

Într-o declarație, Federația americană de fotbal a declarat că este "sfâșiată" de această veste.

"Întreaga familie a fotbalului american are inima frântă la aflarea veștii că l-am pierdut pe Grant Wahl", a precizat Federația.

Wahl era așezat în loja presei, când s-a prăbușit în prelungiri, determinându-i pe jurnaliștii din jurul său să ceară asistență medicală. O echipă de medici a sosit la fața locului și a început să îl resusciteze. După încheierea meciului, Wahl a fost luat de la fața locului.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Ned Price, a declarat într-un tweet că Statele Unite sunt în discuții "cu înalți oficiali din Qatar pentru a se asigura că dorințele familiei sale sunt îndeplinite cât mai rapid posibil".

Wahl a scris luni că a vizitat o clinică medicală din Qatar după ce nu s-a simțit bine, notează Mediafax.

"Corpul meu a cedat în cele din urmă. Trei săptămâni de somn puțin, stres ridicat și multă muncă îți pot face asta", a scris Wahl. Acesta a fost diagnosticat cu bronșită și a primit tratament.

Grant Wahl a scris pentru Sports Illustrated și a fost autorul mai multor cărți despre sport.

×
Subiecte în articol: Qatar Grant Wahl
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close