Antena 3 CNN Externe Guvernul american îndeamnă la vigilenţă pe aeroporturile europene: Franţa consolidează securitatea zborurilor către SUA

Guvernul american îndeamnă la vigilenţă pe aeroporturile europene: Franţa consolidează securitatea zborurilor către SUA

Guvernul american îndeamnă la vigilenţă pe aeroporturile europene: Franţa consolidează securitatea zborurilor către SUA
Sursa foto: Foto: www.tqcsi.com.vn
de S.T.    |    04 Iul 2014   •   12:06

Franţa a anunţat că va consolida, la solicitarea autorităţilor americane, măsurile de securitate aeroportuară pentru zborurile cu destinaţia Statele Unite.

"Acest măsuri complementare vor fi implementate cu scopul de a crea cât mai puţin posibil disconfort pasagerilor. Cu toate acestea, sunt posibile întârzieri", a anunţat Direcţia Generală a Aviaţiei Civile într-un comunicat, potrivit AFP.

"Din motive de confidenţialitate, nu putem să dezvăluim aceste măsuri complementare", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Direcţiei.

Direcţia Generală a Aviaţiei Civile recomandă pasagerilor către Statele Unite "să ia măsurile necesare pentru a sosi la aeroport cu sufcient timp înainte, cu scopul de a evita neplăceri şi dificultăţi la îmbarcare".

În total 43 de zboruri sunt operate zilnic cu destinaţia Statele Unite de pe şapte aeroporturi franceze (Paris-Roissy, Paris-Orly, Nisa, Marsilia, Tahiti, Martinica şi Guadelupe), a precizat Direcţia Generală a Aviaţiei Civile.

Temându-se de "noi ameninţări teroriste", Guvernul american a îndemnat miercuri la vigilenţă pe aeroporturile europene şi din Orentul Mijlociu care deservesc Statele Unite.

Citeşte şi:

"Am depistat planuri TERORISTE pentru doborârea unui avion". Stare de ALERTĂ pe marile aeroporturi din Europa


 

×
Subiecte în articol: Franta Marea Britanie Belgia SUA
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close