Antena 3 CNN Externe Hillary Clinton, ţinta unui atac cu vopsea roşie în Filipine. Coloana oficială a avut cel mai mult de suferit

Hillary Clinton, ţinta unui atac cu vopsea roşie în Filipine. Coloana oficială a avut cel mai mult de suferit

Hillary Clinton, ţinta unui atac cu vopsea roşie în Filipine. Coloana oficială a avut cel mai mult de suferit
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
17 Noi 2011   •   08:59
Coloana oficială care o însoţea pe secretarul american de Stat, Hillary Clinton, în Filipine, a fost atacată cu ouă, vopsea roşie şi alte obiecte, miercuri, a confirmat Departamentul de Stat, informează CNN. Maşina în care se afla Clinton nu a fost lovită şi nimeni nu a fost rănit.
 
Incidentul s-a produs miercuri la ora locală 14.45 (08.45 ora României) la Manila, când coloana oficială se îndrepta de la palatul prezidenţial către un alt loc, a declarat purtătorul de cuvânt adjunct al Departamentului de Stat, Mark Toner.
 
"Coloana oficială a secretarului a intrat într-o zonă unde erau aproximativ 40 sau 50 de persoane, protestatari", a declarat Toner. "Aceştia au aruncat cu obiecte în prima maşină - cred că erau ouă şi vopsea, probabil au aruncat chiar şi pietre - iar coloana a ieşit din această zonă şi s-a îndreptat către locul următoarei întâlniri".
 
El a precizat că Hillary Clinton nu a fost pusă în pericol în nici un moment.
 
Secretarul american de Stat se află în Filipine pentru comemorarea a 60 de ani de la Tratatul mutual de apărare SUA-Filipine.

 
Protesters Throw Paint On Hillary Clinton's Convoy

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close