Antena 3 CNN Externe Așa arată cel mai înalt hotel din lume, proaspăt inaugurat în Shangai

Așa arată cel mai înalt hotel din lume, proaspăt inaugurat în Shangai

J Hotel, care ace parte dintr-un lanţ de hoteluri de top din lume, şi-a deschis porţile în Shanghai. Situat în inima districtului Lujiazui şi cu privelişti uluitoare ale capitalei economice a ţării, combină estetica modernă şi tradiţia chineză pentru a aduce o perspectivă de lux, unică în Shanghai.

Așa arată cel mai înalt hotel din lume, proaspăt inaugurat în Shangai
Sursa foto: Facebook/J Hotel
de Alexandra Ionescu    |    24 Iun 2021   •   20:11

Hotelul de lux ocupă etajele 84-105 şi etajul 120 ale unui bloc zgârie-nori, Turnul Shanghai, de 128 etaje, care este al doilea cel mai înalt din lume după Burj Khalifa (828m) din Dubai.

Cele 165 de camere şi apartamente de lux, cu suptafaţa cuprinsă între 62 de metri pătraţi la 380 de metri pătraţi, sunt cele mai înalte şi mai spaţioase din China.

În ceea ce priveşte decorarea, designerii au folosit lacuri, glazuri, precum şi metal, cristal şi mozaicuri care dau viaţă unui spaţiu uluitor în care creativitatea este omniprezentă.

Restaurantul de la etajul 120 şi piscina de la nivelul 88 sunt printre principalele atracţii ale acestui hotel, a cărui deschidere a fost întârziată din cauza pandemiei. La etajele 84 şi 85 se află un centru de fitness şi spa.

Preţul pentru o cameră dublă la Hotelul J Shanghai Tower este de 400 €. Cea mai frumoasă suită, cu candelabre din cristal şi saună privată, costă peste 8.500 de euro pe noapte.

„În ziua deschiderii J Hotel, chiar și pagina web a fost supraîncărcată. Există mulți vizitatori și un interes puternic de a veni și a experimenta condițiile pe care le oferă hotelul nostru. Este foarte încurajator pentru afacerile noastre și, în același timp, îi asigurăm pe oaspeții noștri că vor fi foarte bine tratați”, a declarat pentru AFP directorul de vânzări și marketing al Jin Jiang International Hotels, Renee Wu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: hotel shangai
Parteneri
Schimbări la buletinele românilor. Noi informaţii care vor apărea pe act
x close