Antena 3 CNN Externe Hoţi care alegeau victimele pe Facebook, capturaţi în SUA - VIDEO

Hoţi care alegeau victimele pe Facebook, capturaţi în SUA - VIDEO

Hoţi care alegeau victimele pe Facebook, capturaţi în SUA - VIDEO
Sursa foto: Foto: tutor2u.net
14 Sep 2010   •   15:03

Poliţiştii americani au capturat o bandă de hoţi care alegeau ţintele jafurilor de pe Facebook. Răufăcătorii atacau locuinţele ale căror proprietari îşi anunţaseră plecarea în vacanţă prin mesaje postate pe reţeaua de socializare.

Poliţiştii din New Hampshire au dat peste o adevărată comoară în ascunzătoarea bandei de hoţi. Pe lângă bani, bijuterii sau calculatoare, au mai găsit muniţii, monezi de colecţie, jucării scumpe şi chiar.... uniforme ale Gărzii Naţionale. În total, prada valora între 100.000 şi 200.000 de dolari.

Cei trei hoţi arestaţi au mărturisit că au ales casele jefuite după ce proprietarii lor au anunţat, pe Facebook, că pleacă în vacanţă.

Hoţii au fost depistaţi printr-o metodă inedită. Între bunurile furate se afla o mare cantitate de artificii, aşa că şeful poliţiei le-a cerut tuturor subordonaţilor să cerceteze orice foc de artificii. Şi, într-adevăr, un agent aflat în timpul liber a mers pe urma unor artificii şi i-a găsit pe jefuitori. În zonă mai acţionează, însă, şi alte bande care-şi caută victimele pe Facebook.

Oamenii legii sunt, însă, încrezători că vor prinde, până la urmă, toţi răufăcătorii. Până acum au fost soluţionate 18 cazuri de jaf, dar zeci de alte victime aşteaptă să fie identificate.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: Facebook SUA
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close