x close

Hoţi moderni la drumul mare! Români condamnaţi în Marea Britanie, după ce s-au deghizat în poliţişti şi au jefuit străini

de S.T.    |    20 Apr 2013   •   16:19
Hoţi moderni la drumul mare! Români condamnaţi în Marea Britanie, după ce s-au deghizat în poliţişti şi au jefuit străini 534 Foto: SWNS

Patru români au fost condamnaţi, în Marea Britanie, după ce s-au deghizat în poliţişti şi au jefuit mai mulţi cetăţeni străini aflaţi în trafic. Românii au fost condamnaţi la un total de 19 ani de închisoare, notează Daily Mail.

Potrivit cotidianului britanic, aceştia foloseau insigne false, semne de oprire şi lanterne cu lumină albastră.

Banda ţintea autovehicule cu numere de înmatriculare din afara Regatului Unit, pe autostrada M20, din Kent, în sud-estul Marii Britanii, la câteva zeci de kilometri de Londra.

Falşii poliţişti au furat 25.000 de lire sterline de la victimele lor, sub pretextul căutării de droguri şi de bani falşi.

Românii au fost descrişi de poliţiştii britanici drept "hoţi moderni la drumul mare". Daily Mail scrie că cei patru români au înşelat un şofer polonez şi pe pasagerii dintr-un microbuz, care le-au dat 14.000 de lire sterline, după ce falşii poliţişti au pretins că trebuie să verifice dacă banii sunt contrafăcuţi, după care s-au urcat într-un autoturism marca BMW şi s-au făcut nevăzuţi.

O altă lovitură a hoţilor a avut loc în luna octombrie a anului trecut, când au oprit un alt microbuz, pretinzând că sunt poliţişti care caută droguri, şi au luat o pungă în care se aflau bani.

Toţi cei patru români vor fi deportaţi după ce îşi vor ispăşi pedepsele.

Citeşte mai multe despre:

hoti hoti romani
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati