Antena 3 CNN Externe Imaginea care demostrează că nu frumuseţea te face faimos. Este cel mai deosebit utilizator Facebook

Imaginea care demostrează că nu frumuseţea te face faimos. Este cel mai deosebit utilizator Facebook

Imaginea care demostrează că nu frumuseţea te face faimos. Este cel mai deosebit utilizator Facebook
Sursa foto: Foto: simplyzesty.com
28 Aug 2012   •   17:30

Potrivit Facebook, doamna Detlor este cea mai bătrână utilizatoare a reţelei de socializare, precum şi cea mai bătrână persoană care a vizitat vreodată sediul Facebook din Silicon Valley, California, scrie telegraph.co.uk.



Doamna Detlor a fost întâmpinată de către fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg şi de Sandberg Sheryl, ofiţerul de operaţiuni al Facebook în timpul turului ei la sediu.

Doamna Sandberg a postat o fotografie mai târziu, pe Facebook, cu ea, doamna Detlor şi Mark Zuckerberg.



Potrivit profilului ei, doamna Detlor a absolvit Colegiul Occidental din Los Angeles în 1932. Ea locuieşte în Menlo Park, California, chiar unde Facebook îşi are acum sediul.

Ea s-a alăturat reţelei în 2009 şi spune că "este în căutarea unei cărţi bune de citit".

În timp ce Facebook a fost mult timp considerat ca un instrument pentru tineri, în prezent există 955 de milioane utilizatori activi, iar cea mai rapidă creştere demografică a fost în rândul femeilor de peste 55 de ani.

Mai multe persoane în vârstă au luptat pentru titlul pe care doamna Detlor îl deţine în prezent. Lily Strugnell din Cinderford, care a împlinit 108 ani la începutul acestei luni, susţine că ea este cea mai în vârstă utilizatoare de Facebook din lume.

Ea spune că are de gând să îşi deschidă şi un cont pe Twitter, după ce a terminat un curs de utilizare a internetului pentru pensionari.

×
Subiecte în articol: Facebook Mark Zuckerberg
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close