Antena 3 CNN Externe Imaginile care arată unul din cele mai mari dezastre ale omenirii. "Boala asta a nenorocit milioane de vieţi"

Imaginile care arată unul din cele mai mari dezastre ale omenirii. "Boala asta a nenorocit milioane de vieţi"

Imaginile care arată unul din cele mai mari dezastre ale omenirii. "Boala asta a nenorocit milioane de vieţi"
de O.P.    |    28 Mar 2013   •   11:18

Am vorbit foarte des în ultima perioadă despre alimentaţia noastră. Mai ales pentru că aceasta joacă un rol esenţial în dezvoltarea sănătoasă a corpului şi minţii noastre.

Cu toate că la nivel teoretic suntem "aşi", practica ne bagă în mormânt, la propriu. Din cauza obezităţii şi a bolilor corelate de această maladie a secolului XXI mor anual milioane de oameni, care nu ştiu când să îşi pună lacăt la gură, sau cărora nu le pasă ce şi când mănâncă.

Un blogger din America a vrut să facă un experiment, iar rezultatul a fost de-a dreptul şocant. "Vreau să ştiu dacă există părinţi care îşi duc copiii în restaurantele de tip fast-food".

Aşa că a făcut o vizită în unul din miile de astfel de restaurante şi nu i-a venit să creadă ce vede.

"Am văzut o mamă, care încă îşi alăpta copilul de un an, cum îl hrănea cu cartofi prăjiţi şi aripioare de pui. Îl obliga pe copil să bage în gură bucăţelele de pui, spunându-i că erau foarte sănătoase. Am crezut că este un caz izolat, însă din nefericire, la nici două mese depărare, am văzut un alt copil, care stătea în scaunul special şi pe care mama îl hrănea cu cartofi prăjiţi şi îi dădea să bea suc acidulat".

Aşadar nu ar mai trebui să ne întrebăm de ce copiilor noştri nu le mai plac zarzavaturile sau fructele, ci vor să mănânce numai cartofi prăjiţi sau hot-dog, ori hamburgeri.

×
Subiecte în articol: fast food
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close