Antena 3 Externe Imaginile din satelit care arată SECRETUL Chinei. Cum plănuiesc să ajungă puterea supremă a lumii

Imaginile din satelit care arată SECRETUL Chinei. Cum plănuiesc să ajungă puterea supremă a lumii

de O.P.    |    31 Oct 2012   •   08:00
Imaginile din satelit care arată SECRETUL Chinei. Cum plănuiesc să ajungă puterea supremă a lumii Foto: Daily Mail

În urmă cu ceva timp, chinezii au anunţat că au dat peste 1,28 milioane de tone de minereu de nichel, într-o zonă pe care o credeau aridă şi lipsită de importanţă - deşertul Taklamakan.

Din întâmplare, o profesoară de fizică de la Institutl Politehnic din Torino a descoperit cu ajutorul Google Maps şi Google Earth mai multe forme ciudate, chiar în acest deşert din China.

Potrivit ultimelor date, se pare că asiaticii sapă tranşee şi foraje pe terenul deşertic pentru a da de alte resurse naturale. Formele ciudate descoperite de Amelia Carolina Sparavigna se întind pe o distanţă de 8 kilometri şi au fiecare 40 de metri pătraţi.

Profesoara a studiat mai adânc problema şi a descoperit că săpăturile datează din 2004. Mai mult, ea crede că aici studenţii chinezi se antrenează pentru a deveni experţi în topografie.

Jurnaliştii Daily Mail consideră că - dacă descoperirea făcută de profesoară ar fi adevărată, deşertul din China ar deveni un centru al mineritului pentru chinezi, aducându-le foarte multe avantaje.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close