Antena 3 CNN Externe Autobuz incendiat în China. 17 pasageri au murit, autorul atacului a fost arestat

Autobuz incendiat în China. 17 pasageri au murit, autorul atacului a fost arestat

Autobuz incendiat în China. 17 pasageri au murit, autorul atacului a fost arestat
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Ian 2016   •   13:04
UPDATE 13.00 - Poliția chineză a arestat un bărbat suspectat că a incendiat un autobuz marți, un incident în urma căruia 17 persoane și-au pierdut viața, a relatat media de stat, citate de Reuters.

17 persoane au murit şi peste 30 au fost rănite marţi în nordul Chinei, din cauza unui incendiu care a izbucnit la bordul unui autobuz, a informat un purtător de cuvânt al serviciului de pompieri, citat de Associated Press.

Flăcările au cuprins autobuzul în fața unui magazin de mobilă în regiunea Ningxia din nordul țării. Alte 32 de persoane au fost rănite.

Poliția 'l-a înconjurat și reținut' pe presupusul incendiator după ce a lansat o urmărire, a transmis ziarul oficial Cotidianul Poporului pe contul său de microblogging.

Poliția regională investighează incendiul. Media oficiale nu au menționat deocamdată posibilele motive.

Incendiile de autobuze nu sunt atât de neobișnuite în China, unde autoritățile au dat vina pe erorile de design auto în câteva astfel de cazuri recente. În 2013, un incendiu izbucnit la un autobuz, pus pe seama unui bărbat sinucigaș, a dus la moartea a 47 de persoane în orașul de coastă Xiamen.

×
Subiecte în articol: China
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close