Antena 3 CNN Externe Incredibil: Un pilot amator din SUA a aterizat în centrul unui oraş, după ce s-a stricat avionul (VIDEO)

Incredibil: Un pilot amator din SUA a aterizat în centrul unui oraş, după ce s-a stricat avionul (VIDEO)

Incredibil: Un pilot amator din SUA a aterizat în centrul unui oraş, după ce s-a stricat avionul (VIDEO)
Sursa foto: avion
23 Apr 2009   •   21:02

Imagini incredibile în Statele Unite, unde un pilot amator a aterizat direct în centrul unui oraş. I s-a stricat motorul avionului şi nu a avut altă soluţie decât să încerce o aterizare pe şosea. Manevra i-a reusit si pilotul a parcat frumos lângă o casă.

O poveste care se putea încheia tragic s-a transformat într-o minune. Totul datorită măiestriei pilotului amator, un tânăr de 22 de ani, care a reacţionat prompt când aparatul a intrat în picaj. Motorul se oprise şi nu aveau cum să ajungă pe câmpul indicat de copilot.

Aşa cã pilotul a mers direct spre şoseaua din oraselul Winter Haven. Din fericire, drumul era liber.

?Când am aterizat pe şosea şi am realizat că avionul e intact şi nu am rănit pe nimeni, am fost incredibil de uşurat?, a spus pilotul. ?A fost un sentiment pe care nu pot să-l descriu?, a adăugat acesta.

Uluiţi şi ei de măiestria tânărului pilot, colegii lui au pentru el o vorbă. ?Motto-ul nostru la serviciu, când e Kyle prim preajmă, e: dacă nu vă place cum piloteazã Kyle, staţi la distanţă de şosele?, a glumit unul dintre colegii pilotului.



Observator

×
Subiecte în articol: SUA
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close