Antena 3 CNN Externe Informaţii revoltătoare despre copilotul GermanWings. "Se ŞTIA de bolile lui psihice"

Informaţii revoltătoare despre copilotul GermanWings. "Se ŞTIA de bolile lui psihice"

Informaţii revoltătoare despre copilotul GermanWings. "Se ŞTIA de bolile lui psihice"
de O.P.    |    02 Apr 2015   •   06:32

Apar informaţii noi despre Andreas Lubitz, copilotul German Wings considerat responsabil de prăbuşirea avionului în Alpii Francezi. Acesta şi-a informat angajatorii despre problemele psihice suferite, iar Lufthansa a confirmat informaţia, fără să dea alte explicaţii. Managerul companiei a evitat însă întrebările jurnaliştilor, la o declaraţie de presă susţinută lângă zona unde s-a prăbuşit avionul.

În oraşul german Haltern Am See s-a aşternut un covor de flori şi lumânări, la intrarea în şcoala unde învăţau cei 16 adolescenţi din avionul prăbuşit în Alpi. A avut loc şi o ceremonie religioasă, la care presa nu a avut acces.

O înregistrare încă nepublicată, ce surprinde ultimele momente înainte de impact, a ajuns în posesia publicaţiilor Bild şi Paris Match.

Filmul este durează câteva zeci de secunde şi a fost recuperat de pe un card de memorie găsit în zona unde s-a prăbuşit avionul.

În zona unde a avut loc tragedia a ajuns şi managerul companiei Lufthansa. A depus o coroană de flori şi a păstrat un moment de reculegere.

Managerul companiei aeriene nu a vrut să explice jurnaliştilor de când ştia despre problemele psihice ale lui Andreas Lubitz şi de ce, în calitate de angajator, a ignorat ceea ce scria în dosarul său medical.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close