Antena 3 CNN Externe Îngrijitoare de bătrâni, jefuită de doi bărbați, în timp ce stătea pe o bancă. "Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva"

Îngrijitoare de bătrâni, jefuită de doi bărbați, în timp ce stătea pe o bancă. "Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva"

O îngrijitoare de bătrâni româncă a fost jefuită în Italia de doi tâlhari, în timp ce stătea pe o bancă.

Îngrijitoare de bătrâni, jefuită de doi bărbați, în timp ce stătea pe o bancă. "Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva"
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    25 Iul 2021   •   16:46

Femeia, în vârstă de 60 de ani, a fost jefuită în timp ce stătea pe o bancă din Livorno.

Conform publicației Il Tirreno, aceasta îngrijea de trei săptămâni un bătrân de acolo.

I-au fost furate telefonul, documentele de identitate și a rămas cu o mână fracturată.

"Joi după-amiază, ca de obicei, m-am dus să stau pe una din băncile de pe via Francia, acelea care sunt la umbră, sub copaci, pentru a mă odihni la răcoare. Stăteam cu telefonul în mână și mă uitam ce oră este, având geanta lângă mine, pe bancă. Doi tineri au venit pe un scuter și aveau amândoi căști. Cel mai scund dintre ei s-a apropiat, iar celălalt a rămas la circa 20 de metri distanță de noi. În ciuda faptului că avea cască, i-am putut vedea fața", a declarat femeia.

Deși incidentul s-a petrecut la ora 15:30, nu se afla nimeni pe stradă.

"M-am ridicat și m-am dus imediat la familia pentru care lucrez în această perioadă. Eram disperată și plângeam. Au chemat ambulanța pentru a primi îngrijiri medicale. Acum sunt mai bine, dar va trebui să țin ghipsul la încheietură timp de o lună, așa mi-au spus la spital. În geantă aveam toate actele. Sunt îngrijorată din această cauză. Mă aflu de puține săptămâni în Italia, iar la Livorno e prima oară când vin. Am lucrat la Lecce pentru puțin timp. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva", a mai spus badanta de 60 de ani.

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close