Antena 3 CNN Externe Înmormântare în loc de sărbătoare. Tragedia mirelui care s-a omorât la câteva ore de la nuntă

Înmormântare în loc de sărbătoare. Tragedia mirelui care s-a omorât la câteva ore de la nuntă

Înmormântare în loc de sărbătoare. Tragedia mirelui care s-a omorât la câteva ore de la nuntă
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
de O.P.    |    23 Noi 2011   •   06:57

Nunta, simbolul unirii destinelor a doi tineri în faţa lui Dumnezeu şi a semenilor, a fost motivul pentru care un american şi-a luat viaţa, la numai câteva ore după ce şi-a dus soţia la altar.

Fernando Brazier, în vârstă de 28 de ani, a decis că nu mai are motive să trăiască, cu toate că se căsătorise cu numai câteva ore înainte de a se sinucide.

Bărbatul a lăsat o scrisoare la recepţia hotelului în care şi-a petrecut prima noapte de bărbat însurat, în care spunea unde va putea fi găsit cadavrul său. Soţia lui, aflată în stare de şoc, a fost cea care a identificat cadavrul găsit în râul Harlem.

Sora bărbatului a declarat: "Fernando nu mai suporta. S-a căsătorit din obligaţie, nu pentru că o iubea pe Trudian. Acesta a fost şi unul din motivele pentru care a amânat acum un an nunta. Cel mai rău îmi pare de cele două fetiţe, care vor fi acum nevoite să crească fără tată".

Mai mult, se pare că bărbatul trecea printr-o stare de depresie avansată, iar înainte de nuntă a cerut ajutorul mai multor medici.

Prietenii şi rudele bărbatului sunt în stare de şoc pentru că la nuntă Fernando părea foarte fericit, scrie Daily Mail.








×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close