Antena 3 CNN Externe Interesele din spatele a două asasinate la nivel înalt. Cum a acționat în România cea mai mare rețea de manipulare

Interesele din spatele a două asasinate la nivel înalt. Cum a acționat în România cea mai mare rețea de manipulare

Interesele din spatele a două asasinate la nivel înalt. Cum a acționat în România cea mai mare rețea de manipulare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
28 Oct 2017   •   23:56

Zilele acestea, în America este o întreaga controversă pentru că Donald Trump a vrut să desecretizeze documente referitoare la asasinarea lui Kennedy.

Kennedy vorbea înainte să moară despre pericolul societății secrete și cerea ajutorul presei pentru că oamenii se pot apăra dacă sunt informați.

„Pentru că ne confruntăm în toată lumea cu o conspirație monolită și fără scrupule, care se bazează mai ales pe mijloace ascunse pentru a-și extinde sfera de influență, pe infiltrări în loc de invazii, pe metode subversive în loc de alegeri,  pe intimidare în loc de liber arbitru, pe acțiuni de gherilă pe timpul nopții în loc de lupte armate în timpul zilei. Este un sistem care folosește resurse umane și materiale vaste pentru construirea unei mașinării bine puse la punct și extrem de eficientă, invazii care combină operațiuni militare, diplomatice, se spionaj, economice, științifice și politice”, a fost declarația lui John F. Kennedy, în anul 1961.

Despre interesele Grupului Bilderberg privind România, se crede că s-a manifestat încă din anul 1971, când ar fi încercat racolara lui Ceaușesu și crede că de asta ar fi dus la moartea acestuia. Drept dovadă, la puțin timp după moartea acestuia, ateriza în România George Soros. 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close