x close

Îşi ţine bebeluşul la piept pentru ultima dată. Imaginea la care milioane de oameni au plâns şi miracolul care a învins moartea

de O.P.    |    27 Iul 2012   •   09:13
Îşi ţine bebeluşul la piept pentru ultima dată. Imaginea la care milioane de oameni au plâns şi miracolul care a învins moartea 442

Se spune că relaţia unei mame cu bebeluşul ei este una specială, pe care nimeni şi nimic nu o poate despărţi. Însă un eveniment tragic avea să umbrească bucuria lui Charlotte, care dăduse naştere unui băieţel de care s-a îndrăgostit în prima clipă.

Însă medicii aveau să îi dea o veste şocantă. La numai 24 de ore de la naştere, medicii au anunţat-o pe mamă că băieţelul ei nu mai respira şi a făcut mai multe convulsii, din cauza unei infecţii la creier.Imediat medicii l-au pus la aparate, iar micuţul Adam a intrat în comă. Doctorii au avertizat-o pe Charlotte că fiul ei nu mai avea mult de trăit, iar mămica l-a luat pe bebeluş în braţe pentru a-şi lua adio de la el.

Însă din momentul în care mămica şi-a ţinut puiul la piept, Adam a început uşor, uşor să îşi revină. Medicii au rămas uluiţi de cele întâmplate şi au declarat că au fost martorii unui miracol.

Acum Adam are 1 an şi patru luni şi a făcut primii paşi.Citeşte mai multe despre:

boli despartire medici
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati