Antena 3 CNN Externe Italia: Menajeră româncă, suspectată de implicare în dispariţia unei adolescente (VIDEO)

Italia: Menajeră româncă, suspectată de implicare în dispariţia unei adolescente (VIDEO)

Italia: Menajeră româncă, suspectată de implicare în dispariţia unei adolescente (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
17 Sep 2010   •   13:43

O menajeră româncă din Italia este suspectată de ziarişti că ar fi amestecată în dispariţia unei adolescente din familia la care lucrează. Menajera susţine, însă, că nu are nicio legătură cu acest caz care pasionează întreaga opinie publică din Peninsulă.

Sara Scazzi, în vârstă de 15 ani, locuia cu familia într-un orăşel din sudul Italiei, în apropiere de Brindisi. La 26 august, ea le-a spus părinţilor că pleacă la o verişoară, cu care va merge la mare. De atunci, nimeni nu a mai văzut-o.

Poliţiştii au cercetat  regiunea şi apoi au extins căutările în întreaga ţară. Disperată, mama Sarei i-a îndemnat pe carabinieri să-i ancheteze, în primul rând, pe cei care ştiau că fata va pleca la mare. Între aceştia se numără şi Maria Panţîr, o româncă găzduită în casa familiei pentru a-l îngriji pe bunicul Sarei.

Imediat, pentru o parte a presei, Maria a devenit principala suspectă. Femeia, care are un copil de nouă ani rămas în România, respinge toate acuzaţiile.

"Nu am nimic de-a face cu asta. Se pot verifica şi convorbirile mele telefonice, se poate merge şi în România să se vadă din ce familie sunt, de unde vin... totul. Dar n-am nicio legătură cu asta. Şi nu mi-e frică de nimic", spune menajera.

Ziariştii au aflat că fratele româncei a apărut şi el, luna trecută, în regiune pentru a munci la recoltarea roşiilor. El s-a întors, însă, în România înainte de dispariţia fetei.

Maria Panţîr lucrează în continuare în familia fetei dispărute. Între timp, s-a aflat că Sara le-ar fi scris unor prieteni cunoscuţi pe internet că "va pleca, dar se va întoarce după 20 de zile". Dar termenul a trecut iar adolescenta rămâne de negăsit.



Antena 3

×
Subiecte în articol: menajera
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close