Antena 3 CNN Externe Italia oferă gratuit peste 100 de castele şi turnuri. Cum poţi să devii proprietar

Italia oferă gratuit peste 100 de castele şi turnuri. Cum poţi să devii proprietar

Italia oferă gratuit peste 100 de castele şi turnuri. Cum poţi să devii proprietar
Sursa foto: Foto: pixabay.com
17 Mai 2017   •   12:29

Guvernul de la Roma oferă 103 clădiri istorice, inclusive castele, mănăstiri şi turnuri, din toată Italia, gratuit. Printre aceste proprietăţi se numără Castello di Blera Lazio, un castel de secol 11, nu departe de Roma, sau Castello di Montefiore, un castel de secol 13, în regiunea Marche, în estul Italiei.

Clădirile vor fi oferite gratuit persoanelor care vin cu proiecte concrete despre cum vor renova şi vor transforma locul respectiv într-un obiectiv turistic, pentru a ajuta la dezvoltarea turismului în zonele alese.

Fie că transformă clădirea într-un hotel, centru spa, restaurant sau orice altă atracţie turistică ingenioasă, viitori proprietari trebuie să demonstreze cum vor aduce vizitatori către ceea ce Italia speră să devină viitorii "magneţi" de turişti ai Italiei.

Ţinta guvernului de la Roma o reprezintă mai ales tinerii antreprenori. Cei care vor câştiga proiectele vor avea drept de proprietate timp de nouă ani, după care vor avea posibilitatea să reînnoiască respectivul contract pentru alţi nouă.

Cele mai de succes idei vor fi recompensate cu un contract de închirire pe 50 de ani. Alte 200 de clădiri aşteaptă să fie incluse în acest proiect, în următorii doi ani.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: oferta castel turn proprietar gratuit
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close