Antena 3 CNN Externe Îţi trimiţi copilul la şcoală şi devine tată. Cazul şocant, în care e implicată o profesoară, a revoltat Europa

Îţi trimiţi copilul la şcoală şi devine tată. Cazul şocant, în care e implicată o profesoară, a revoltat Europa

Îţi trimiţi copilul la şcoală şi devine tată. Cazul şocant, în care e implicată o profesoară, a revoltat Europa
de O.P.    |    25 Ian 2012   •   08:52

Un caz şocant revoltă opinia publică din Austria. O profesoară de 43 de ani a fost reţinută de autorităţi după ce s-a aflat că poartă în pântece un copil pe care l-a făcut cu unul din elevii ei minori.

Băiatul de 13 ani, care va fi tătic s-a decis să o scape pe profesoară de închisoare, aşa că a cerut-o de soţie. Însă acest caz a stârnit un uriaş scandal în Austria, iar reacţii din întreaga Europă au venit împotriva profesoarei de sport.



Profesoara a fost deja dată afară din şcoală, iar acum s-a mutat cu viitoarea soacră, care e de vârsta ei, dar şi cu soţul cu 30 de ani mai tânăr.

Legea din Austria permite ca adolescenţii de peste 14 ani să întreţină relaţii sexuale cu adulţi, fără ca vreo parte din cele implicate să aibă de suferit.

Erwin, adolescentul care a devenit tătic şi soţ înainte de a ieşi de pe băncile şcolii, s-a declarat revoltat că lumea l-a considerat o victimă a seducţiei: "Eu am făcut primul pas. Nu este drept să fiu judecat ca şi cum aş fi o victimă", a declarat tânărul.






×
Subiecte în articol: cazuri socante viata sexuala
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close