Antena 3 CNN Externe Prezentator rus, dispărut de la TV după o postare împotriva războiului

Prezentator rus, dispărut de la TV după o postare împotriva războiului

Ivan Urgant, prezentator TV, a dispărut de la televiziunea rusa. El prezenta un program în limba italiana.

Prezentator rus, dispărut de la TV după o postare împotriva războiului
Sursa foto: urgantcom / Instagram
de Naty Badea    |    08 Mar 2022   •   12:35

Ivant Urgant este un prezentator rus de mare succes. Acesta prezenta o emisiune de satiră, de divertisment, în limba italiană, numită ”Ciao”, în care glumea pe seama televiziunii italiene de altădată dar și pe seama diverselor personaje din Italia. 

După invadarea Ucrainei de către Rusia acesta a avut o postare pe contul de Instagram în care spunea că este șocat și înspăimântat de ceea ce se întâmplă și spunea stop războiului. 

Încă de a doua zi emisiunea lui nu a mai fost difuzată, în locul acesteia fiind difuzate emisiuni patriotice și documentare, acesta dispărând fără urmă. 

Fanii comediantului au pus tot felul de întrebări, pe toate rețelele sociale. La un moment dat, pe contul de Instagram al emisiunii a apărut un mesaj potrivit căruia nu s-ar fi întâmplat nimic, că echipa lucrează la un nou format și că programul va reveni în curând într-o nouă formulă. Din păcate, nici până în ziua de azi nu a mai apărut, iar despre prezentator nu se știe nimic. 

”Mulți protestează cât pot, în stradă sau prin intermediul rețelelor sociale, încercând să scape de reprimarea disidenței implementate de autoritățile ruse. Poate că Ivan Urgant s-a expus prea mult pentru placul lui Putin și se pare că revenirea lui la TV este neplauzibilă”, scrie presa italiană

 

×
Subiecte în articol: Ivan Urgant Vladimir Putin
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close