Antena 3 CNN Externe JIHAD SEXUAL în Siria. Tunisienele, folosite pentru poftele rebelilor, s-au întors acasă însărcinate

JIHAD SEXUAL în Siria. Tunisienele, folosite pentru poftele rebelilor, s-au întors acasă însărcinate

JIHAD SEXUAL în Siria. Tunisienele, folosite pentru poftele rebelilor, s-au întors acasă însărcinate
Sursa foto: Foto: southerncaliforniadefenseblog.com
de S.T.    |    24 Sep 2013   •   21:32

Un număr impresioant de fete din Tunisia, care au călătorit în Siria pentru a efectua "jihadul sexual" s-au întors acasă însărcinate, informează Ministrul de Interne tunisian Lotfi Bin Jeddo.

"Fetele, care fac cu rândul pentru 20 ,30, chiar şi 100 de rebeli, au venit înapoi purtând în pântece fructele contactelor sexuale în numele jihadului, iar noi stăm şi ne uităm", a declarat ministrul, în timpul unei conferinţe.

Bin Jeddo a declarat că ministerul de Interne a interzis călătoria în Siria pentru mai mult de 6.000 de tunisieni, din martie 2013 şi a arestat 86 de persoane suspectate că formau rețele care trimit tinere tunisiene pentru "jihad sexual " în Siria.

Ministrul a criticat decizia guvernului de a lăsa persoanele cu legături dubioase să călătorească în afara ţării.

"Tinerii noştri sunt băgaţi în prima linie şi sunt învățați cum să fure şi să ucidă. Femeile sunt folosite pentru poftele rebelilor. Ştim din aprilie cazul a 13 tinere tunisiene care au fost păcălite să meargă în Siria, fiind apoi obligate să ofere servicii sexuale rebelilor care luptă pentru răsturnarea regimului preşedintelui Bashar al-Assad. Apoi se întorc acasă însărcinate", a spus Bin Jeddo.



×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close