Antena 3 CNN Externe Un fost jucător al Barcelonei a "inviat" după 40 de ani. Prietenii care îl credeau mort sunt şocaţi

Un fost jucător al Barcelonei a "inviat" după 40 de ani. Prietenii care îl credeau mort sunt şocaţi

Un fost jucător al echipei de baschet FC Barcelona şi-a şocat cunoştinţele reapărând în spaţiul public după 40 de ani. Toată lumea ştia despre el că e mort, după ce a dispărut subit.

Un fost jucător al Barcelonei a "inviat" după 40 de ani. Prietenii care îl credeau mort sunt şocaţi
de Claudia Popovici    |    20 Mar 2021   •   12:50

Lumea sportului este plină de legende și mituri. Unul dintre ele vorbește despre Charles Ray Thomas, un fost jucător de baschet american care era la Barcelona ​​și despre o moarte legată de droguri la începutul anilor 1980.

Potrivit presei locale, Charles a ajuns la Barcelona în 1970 considerat a fi o mare speranţă a baschetului. La scurt timp, el căzut în patima drogurilor din cauza unor probleme în căsnicie, iar în 1980 a disparut subit fără a mai fi găsit. Familia şi cunoscuţii şi-au pierdut speranţa şi l-au considerat mort.

Fostul jucător al Barcelonei a "inviat" după 40 de ani

Recent, la 40 de ani după ce se credea inițial că a murit, Charles Ray Thomas a reapărut. El a cerut să vorbească prin apel video cu fostul său partener Norman Carmichael, care inițial a crezut că este o glumă proastă.


"Am primit acest telefon de la o femeie care mi-a spus că Thomas vrea să vorbească cu mine. Cănd am vrut s-o injur, el a luat telefonul şi a vorbit cu mine. L-am recunoscut imediat şi am fost şocat. Spune că locuieşte într-un azil de bătrâni din Texas şi că e bine", a declarat fostul coechipier al lui Charles Ray Thomas, notează football24.news

×
Subiecte în articol: Barcelona jucator
Parteneri
El este Marius, unul din cei patru bărbaţi care au murit în explozia de la Călimăneşti
x close