Antena 3 CNN Externe Kalashnikov a deschis un magazin în cel mai mare aeroport din Moscova

Kalashnikov a deschis un magazin în cel mai mare aeroport din Moscova

Kalashnikov a deschis un magazin în cel mai mare aeroport din Moscova
19 Aug 2016   •   18:11

Producătorul rus de armament Kalaşnikov, renumit pentru arma sa de asalt AK-47, a anunţat vineri că a inaugurat un magazin la aeroportul internaţional Sheremetyevo, din Moscova, unde comercializează diverse suveniruri, inclusiv modele din plastic la scară reală ale armelor sale, transmite Reuters.

Un oficial al aeroportului a precizat că modelele de plastic ale armelor Kalaşnikov vândute la noul magazin vor fi în mod clar imitaţii şi nu vor pune nicio problemă pentru securitatea aeroportului Sheremetyevo, cel mai mare aeroport din Moscova şi din Rusia în termeni de număr de pasageri. În 2015 aeroportul internaţional Sheremetyevo a asigurat tranzitul a peste 31 de milioane de pasageri.

"Kalaşnikov este una dintre cele mai populare mărci în rândul oamenilor din întreaga lume când vine vorba de Rusia. De aceea suntem bucuroşi să oferim tuturor oportunitatea de a lua cu ei din Rusia un suvenir care poartă marca noastră", a declarat directorul de marketing de la Kalaşnikov, Vladimir Dmitriev.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: magazin Rusia aeroport Moscova
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close