Antena 3 CNN Externe Klaus Iohannis: ”Am agreat un pachet de măsuri restrictive suplimentare, care va impune costuri masive și severe Rusiei!”

Klaus Iohannis: ”Am agreat un pachet de măsuri restrictive suplimentare, care va impune costuri masive și severe Rusiei!”

Consiliul European a agreat politic, joi, un pachet de măsuri restrictive suplimentare, prin care vor impune costuri masive și severe Rusiei pentru acțiunile sale, pachet agreat în strânsă cooperare cu partenerii și aliații, anunță președintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: ”Am agreat un pachet de măsuri restrictive suplimentare, care va impune costuri masive și severe Rusiei!”
Sursa foto: agerpres foto
de Laura Dinu    |    25 Feb 2022   •   09:39

”La reuniunea extraordinară a Consiliului European de aseară, am agreat un pachet de măsuri restrictive suplimentare, care va impune costuri masive și severe Rusiei pentru acțiunile sale împotriva Ucrainei.

Susțin, totodată, pregătirea, în continuare, a unor sancțiuni individuale și economice suplimentare, care să vizeze și Belarus.

Am pledat, la Bruxelles, pentru atenuarea impactului negativ al acțiunilor Rusiei asupra Republicii Moldova și Georgiei, state partenere care resimt deja presiunea din partea Moscovei, accentuând importanța oferirii sprijinului financiar necesar pentru consolidarea rezilienței partenerilor.

Ne confruntăm cu cea mai mare provocare din istoria recentă a Europei și este absolut necesară și pe mai departe coordonarea strânsă a reacțiilor și a abordărilor cu aliații euroatlantici, în special SUA și NATO”, scrie Klaus Iohannis pe Facebook. 

La reuniunea extraordinară a Consiliului European de aseară, am agreat un pachet de măsuri restrictive suplimentare,...

Publicată de Klaus Iohannis pe Joi, 24 februarie 2022

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina Klaus Iohannis
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close