Antena 3 CNN Externe Kuleba: ”Lavrov este complice la crimele Rusiei, dar de dragul păcii sunt gata să mă întâlnesc cu el”

Kuleba: ”Lavrov este complice la crimele Rusiei, dar de dragul păcii sunt gata să mă întâlnesc cu el”

Justificarea ministrului rus de externe Serghei Lavrov pentru bombardarea unui spital din Mariupol și alte crime rusești îl face complice la aceste atrocități, însă ministrul ucrainean de externe Dmitro Kuleba este gata să se întâlnească cu Lavrov dacă va fi nevoie pentru a pune capăt războiului.

Kuleba: ”Lavrov este complice la crimele Rusiei, dar de dragul păcii sunt gata să mă întâlnesc cu el”
Sursa foto: Hepta.ro
de Alexandra Ionescu    |    07 Apr 2022   •   17:07

„Ministrul Lavrov face parte din sistemul președintelui Putin. Faptul că justifică bombardarea unui spital din Mariupol și crimele de război comise în Bucha și alte orașe și sate ale Ucrainei și le numește false îl face complice la aceste crime.

Dar sunt gata să mă întâlnesc, pentru că el este un oficial, iar dacă este vorba de pace în Ucraina și de încetarea crimelor, atunci sunt gata să mă întâlnesc cu oricine.

 L-am întâlnit odată în Antalya. Nu am sentimente speciale față de el care să mă împiedice să-l întâlnesc din nou, dacă este necesar să pun capăt războiului din Ucraina”, a spus Kuleba, potrivit Pravda.

Totodată, ministrul de Externe al Ucrainei a remarcat că, în opinia sa, fiecare comentariu făcut de Lavrov are ca scop perturbarea discuțiilor, blocarea  și nu continuarea lor.

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close