La ei se poate. Costurile vacanţei lui Michelle Obama în Spania, din 2010, cerute în instanţă

de A.M.P    |    07 Mar 2012   •   22:37
La ei se poate. Costurile vacanţei lui Michelle Obama în Spania, din 2010, cerute în instanţă Foto: cnbc.com

Un grup juridic conservator dă în judecată Forţele Aeriene Americane pentru a obţine acces la întregistrările privind vacanţa Primei Doamne Michelle Obama din 2010 în Spania, relatează site-ul politico.com.

Judicial Watch a intentat un proces, marţi, la tribunalul districtual din District of Columbia, pentru a i se permite accesul la toate înregistrările care au legătură cu vacanţa din august 2010 pe care Prima Doamnă şi fiicele acesteia au petrecut-o în Spania, inclusiv estimarea costurilor şi lista pasagerilor.
   
"Evident, contribuabilii americani au fost împovăraţi cu o taxă enormă pentru ca doamna Obama să se poată plimba prin Spania cu familia şi prietenii. Această administraţie, ca presupus administrator al banilor încasaţi din taxe, are obligaţia de a dezvălui costul integral al vacanţei luxoase a familiei Obama", a declarat preşedintele grupului, Tom Fitton, într-o declaraţie.
   
Casa Albă a insistat că vacanţa din Spania a fost plătită de familia Obama, dar contribuabilii au suportat costurile pentru securitate şi alte servicii conexe.

Alegeri 2020
Alegeri 2020
x close