Antena 3 Externe La ei se poate. Costurile vacanţei lui Michelle Obama în Spania, din 2010, cerute în instanţă

La ei se poate. Costurile vacanţei lui Michelle Obama în Spania, din 2010, cerute în instanţă

07 Mar 2012   •   22:37
La ei se poate. Costurile vacanţei lui Michelle Obama în Spania, din 2010, cerute în instanţă
Sursa foto: Foto: cnbc.com

Un grup juridic conservator dă în judecată Forţele Aeriene Americane pentru a obţine acces la întregistrările privind vacanţa Primei Doamne Michelle Obama din 2010 în Spania, relatează site-ul politico.com.

Judicial Watch a intentat un proces, marţi, la tribunalul districtual din District of Columbia, pentru a i se permite accesul la toate înregistrările care au legătură cu vacanţa din august 2010 pe care Prima Doamnă şi fiicele acesteia au petrecut-o în Spania, inclusiv estimarea costurilor şi lista pasagerilor.
   
"Evident, contribuabilii americani au fost împovăraţi cu o taxă enormă pentru ca doamna Obama să se poată plimba prin Spania cu familia şi prietenii. Această administraţie, ca presupus administrator al banilor încasaţi din taxe, are obligaţia de a dezvălui costul integral al vacanţei luxoase a familiei Obama", a declarat preşedintele grupului, Tom Fitton, într-o declaraţie.
   
Casa Albă a insistat că vacanţa din Spania a fost plătită de familia Obama, dar contribuabilii au suportat costurile pentru securitate şi alte servicii conexe.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close