Antena 3 Externe Legendarul muzician Eric Clapton susține că își va pierde auzul. „Mă mir că încă sunt aici”

Legendarul muzician Eric Clapton susține că își va pierde auzul. „Mă mir că încă sunt aici”

10 Ian 2018   •   11:21
Legendarul muzician Eric Clapton susține că își va pierde auzul. „Mă mir că încă sunt aici”
Sursa foto: Foto: Facebook/Eric Clapton

Legendarul muzician britanic Eric Clapton, în vârstă de 72 de ani, a declarat într-un interviu că vrea să continue să lucreze, dar este dificil pentru el, pentru că auzul îi este afectat.

Într-un interviu acordat, marţi, postului BBC Radio 2, Eric Clapton a spus că suferă de tinitus, o afecţiune care provoacă pierderea auzului.

„Singurul lucru de care sunt îngrijorat este că îmi voi pierde auzul, sufăr de tinitus. Adică, sper că oamenii vor veni să mă vadă, mai mult decât ca pe o curiozitate. Ştiu că aşa se întâmplă, mă mir că încă sunt aici", a mai declarat Clapton, potrivit wonderwall.com.

Tinitusul reprezinta perceperea anormală a unor zgomote în ureche, iar cel persistent indică, de obicei, prezenţa surdităţii de recepţie de tip senzorial (cohlear). Dacă afecţiunea este severă şi persistentă, poate afecta somnul şi capacitatea de concentrare, ducând la tulburări psihice majore.

Eric Clapton este singurul muzician inclus de trei ori în Rock and Roll Hall of Fame (ca membru al Yardbirds, al Cream, dar şi ca artist solo).

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close