Antena 3 CNN Externe Cum a trăit Liudmila Putina cu un tiran timp de 30 de ani | Detalii despre viața alături de președintele Rusiei

Cum a trăit Liudmila Putina cu un tiran timp de 30 de ani | Detalii despre viața alături de președintele Rusiei

De la începutul războiului Rusiei în Ucraina, Marea Britanie a impus sancțiuni fostei soții a președintelui rus, Liudmila Putina.

Cum a trăit Liudmila Putina cu un tiran timp de 30 de ani | Detalii despre viața alături de președintele Rusiei
Sursa foto: Wikipedia
de Alexandra Ionescu    |    04 Iul 2022   •   17:08

În 2013, după 30 de ani de căsnicie, Putinii au divorțat, spunând că aceasta este o decizie comună.

"A fost o decizie comună, uniunea noastră s-a încheiat", a declarat atunci Liudmila într-un interviu acordat postului public Rossia-24.

Liudmila Putin a fost numită ”prima doamnă invizibilă”, deoarece aproape că nu a apărut în public, iar aparițiile sale rare au fost criticate îndelung de presa rusă.

Ea a spus că relațiile cu președintele Rusiei erau reci, pentru că pe el îl interesa doar cariera. Conform dosarelor aparţinând unei agenţii de spionaj din Germania de Vest, preşedintele Rusiei îşi bătea şi înşela soţia în tinereţe.

În perioada în care a activat ca spion KGB în oraşul Dresda, Vladimir Putin ar fi avut chiar un copil cu una dintre amantele sale.

Soţia sa s-ar fi confesat unui agent al serviciilor secrete germane, cu care devenise apropiată, acuzându-l adesea pe soţul ei de violenţă domestică.

Se zvonește că Liudmila a vrut să divorțeze la sfârșitul anilor 1990. Și din 2008, Putin a încetat să o mai lase să apară în fața publicului.

Cei doi au divorțat în 2013, divorț care a îmbogățit-o.Acum ea deține imobile în Moscova și în Sankt Petersburg.

La începutul anului 2016, fosta primă doamnă s-a căsătorit a doua oară cu un tânăr de afaceri Arthur Ocheretny, în vârstă de 20 de ani.

×
Subiecte în articol: Liudmila Putin Vladimir Putin sotie Rusia
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close