Antena 3 CNN Externe Locuința cuplului David și Victoria Beckham a fost spartă de hoți | Familia era în casă în timpul jafului

Locuința cuplului David și Victoria Beckham a fost spartă de hoți | Familia era în casă în timpul jafului

David și Victoria Beckham sunt ”șocați” după ce un bărbat mascat a pătruns în casa lor de 40 de milioane de lire sterline din vestul Londrei în timp ce erau acasă cu fiica lor, Harper.

Locuința cuplului David și Victoria Beckham a fost spartă de hoți | Familia era în casă în timpul jafului
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    31 Mar 2022   •   13:32

David Beckham, în vârstă de 46 de ani, și Victoria Beckham, în vârstă de 47 de ani, erau acasă cu fiica lor Harper, în vârstă de 10 ani, când un hoț mascat a intrat și le-a furat bunurile în valoare de mii de lire sterline, potrivit rapoartelor poliției.

Cuplul nu știa că un hoț a intrat în dormitorul lor de la etaj., potrivit Express.

Întors acasă, după o noapte în oraș, fiul lor, Cruz, în vârstă de 17 ani, a descoperit o cameră răvășită, apoi o fereastră cu geamul spart, prin care - se presupune - a intrat hoțul.

Tânărul de 17 ani i-a spus tatălui său David, ce s-a întâmplat și a sunat la poliție. Apoi au început să caute peste tot, ca să se asigure că hoțul nu se află încă în imobil.

Între timp, hoțul plecase deja cu o pradă bogată de haine la modă și dispozitive electronice, notează ANSA.

Nu a venit niciun comentariu oficial din partea lui Beckham, dar surse apropiate familiei îl descriu „șocat de invadarea intimității".

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close