Antena 3 CNN Externe A jucat la Loto numerele dintr-o prăjitură cu răvaș, și a câștigat 4 milioane de dolari

A jucat la Loto numerele dintr-o prăjitură cu răvaș, și a câștigat 4 milioane de dolari

Un bărbat din Carolina de Nord a câștigat potul cel mare după ce a decis să-și folosească numerele de la prăjiturile cu răvaș pentru a juca la loterie.

A jucat la Loto numerele dintr-o prăjitură cu răvaș, și a câștigat 4 milioane de dolari
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    24 Ian 2022   •   22:45

Gabriel Fierro, în vârstă de 60 de ani, a luat prăjitura cu răvaș în timp ce lua cina cu soția sa la restaurantul Red Bowl din Charlotte, Carolina de Nord.

„De obicei nu joc numerele pe care le primesc la prăjituri, dar de data asta le-am încercat dintr-un capriciu”, a spus el.

El a cumpărat online un bilet Mega Millions pentru 3 dolari și a adăugat 1 dolar pentru a-l face  bilet Megaplier, ceea ce înseamnă că orice câștig ar fi înmulțit.

Acesta a fost un dolar în plus bine cheltuit din partea lui Fierro, deoarece folosind numerele de la prăjitura lui cu răvaș, el a câștigat 4 milioane de dolari.

„Am primit un e-mail dimineața și m-am uitat la el uluit”, a spus el în postarea de pe blog. „I l-am arătat soției mele, iar ea a crezut că este o glumă  de 1 apriliea sau poate o înșelătorie.”

După ce au fost siguri că câștigul lor este real, Fierro și soția lui „au început să alerge prin casă”, a spus el, „țipând ca niște nebuni”.

Fierro, un veteran care a petrecut 32 de ani în serviciu, a luat acasă 2.840.401 de dolari după ce a achitat toate taxele. El a spus că plănuiește să investească cei mai mulți bani – dar a adăugat că el și soția lui își vor face de cap cu o sticlă de șampanie scumpă în drum spre casă.

Fierro nu este prima persoană care câștigă datorită prăjiturilor cu răvaș.

În 2019, Charles Jackson, tot din Carolina de Nord, a câștigat 344 de milioane de dolari într-o tragere la sorti Powerball, după ce a jucat numerele dintr-o prăjitură cu răvaș pe care i-o dăduse nepoata lui cu ani în urmă, potrivit Today.

 

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close