Antena 3 CNN Externe Luare de ostatici într-un fast-food din Baltimore. Poliţiştii l-au reţinut pe suspect după ore de negociere

Luare de ostatici într-un fast-food din Baltimore. Poliţiştii l-au reţinut pe suspect după ore de negociere

Luare de ostatici într-un fast-food din Baltimore. Poliţiştii l-au reţinut pe suspect după ore de negociere
Sursa foto: Foto: WBAL
18 Iul 2016   •   00:40


UPDATE: Poliţia din Baltimore a anunţat că suspectul se află deja în custodia lor. Purtătorul de cuvânt al poliţiei, T.J. Smith, a declarat că în jur de patru persoane se aflau în restaurantul Burger King, printre care şi o fetiţă de şapte ani.

De-a lungul negocierilor, doi oameni au fost eliberaţi, nu însă şi copila. Ostaticii nu au fost răniţi. Acţiunea a durat câteva ore bune. La operaţiune a participat şi o echipă SWAT.

Bărbatul era căutat pentru un viol şi a fost surprins conducând prin oraş. Poliţia a încercat să-l tragă pe dreapta, moment în care acesta a accelerat, încercând să scape de oamenii legii. Cursa nebună s-a sfârşit cu suspectul intrând într-o altă maşină, moment în care a luat-o la fugă şi a intrat în restaurant.

Oamenii legii nu au făcut public numele suspectului.

 

 

Ştire iniţială. Momente dramatice în SUA. Un bărbat înarmat, care fugea de poliţie, fiind suspect de viol, a luat ostatice patru persoane aflate într-un fast-food din Baltimore, SUA. Printre acestea este şi o fetiţă. Oamenii legii şi lunetişti au înconjurat zona.

 

×
Subiecte în articol: luare de ostatici ostatici
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close