Antena 3 CNN Externe Mahmoud Ahmadinejad va arunca o piatră spre Israel pentru a-şi arăta ura faţă de statul evreu

Mahmoud Ahmadinejad va arunca o piatră spre Israel pentru a-şi arăta ura faţă de statul evreu

Mahmoud Ahmadinejad va arunca o piatră spre Israel pentru a-şi arăta ura faţă de statul evreu
01 Oct 2010   •   16:24

Preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad vrea să arunce o piatră spre Israel, pentru a-şi arăta ura faţă de statul evreu, informează publicatia Al-Quds al Arabi, citată de Jerusalem Post. Ahmadinejad intenţionează să facă acest lucru din apropierea graniţei libaneze, unde va ţine un discurs pentru a marca războiul dintre Israel si Hezbollah, din 2006.

Liderul iranian se va întâlni, în 13 octombrie, cu preşedintele Michel Suleiman şi alţi oficiali libanezi. În decursul vizitei de două zile în Liban, preşedintele iranian va participa la o serie de evenimente desfăşurate la graniţa cu Israelul, printre care şi inaugurarea unei grădini în sudul Libanului. În timpul acestei ceremonii, Ahmadinejad intenţionează să arunce o piatră spre Israel, pentru a-şi demonstra ura faţă de statul evreu.

De asemenea, liderul iranian va ţine un discurs la Bint-Jbil - locul unei confruntări care a avut loc în urmă cu patru ani - în care va vorbi despre conflictul dintre Israel şi palestinieni şi negocierile de pace desfăşurate în prezent.

În timpul vizitei în Liban, securitatea preşedintelui iranian va fi asigurată de membri Hezbollah.

Antena3.ro

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close