Mai există spirit civic! Un muncitor român din Dublin a returnat suma de aproximativ 3.000 de euro găsită într-un container

de S.T.    |    24 Sep 2014   •   19:01
Mai există spirit civic! Un muncitor român din Dublin a returnat suma de aproximativ 3.000 de euro găsită într-un container Foto: independent.ie

Radu Hajdu, un român care lucrează la un centru de reciclare a gunoiului din Dublin, a găsit aproximativ 3.000 de euro într-un container şi i-a predat imediat şefului său, banii ajungând rapid la proprietarul de drept, scrie Irish Independent.

Banii aparţineau unei femei al cărei tată decedase recent. Ea închiriase containerul pentru a face curat în casa tatălui său din Dublin, dar nu a realizat că a aruncat ascunzătoarea cu bani a acestuia. Femeia, care a cerut să i se păstreze anonimatul, a declarat: "Când m-au contactat oamenii de la Panda (centrul de reciclare, n.red.) nu îmi venea să cred că au găsit banii şi au avut onestitatea de a mă suna".

"Sunt foarte impresionată de companie, s-a comportat corect. O să le spun tuturor despre onestitatea lor", a adăugat ea.

Purtătorul de cuvânt al companiei l-a lăudat pe Radu, pe care calificat drept "un tip muncitor şi cinstit".

În vârstă de 30 de ani, Radu tocmai se întorsese la muncă în Dublin după o săptămână de concediu petrecută în România.

Parteneri
x close