Antena 3 CNN Externe Mai multe colete cu rămăşiţe umane au ajuns la două şcoli din Vancouver

Mai multe colete cu rămăşiţe umane au ajuns la două şcoli din Vancouver

Mai multe colete cu rămăşiţe umane au ajuns la două şcoli din Vancouver
Sursa foto: Foto: bizoo
de M.Z.    |    06 Iun 2012   •   08:18

Două şcoli din Vancouver au primit marţi după-amiază colete care conţineau ceea ce păreau a fi rămăşiţe umane, a anunţat poliţia din acest oraş din vestul Canadei.

"Primul colet conţinând ceea ce părea a fi o mână umană a fost deschis de un membru al personalului şcolii elementare din False Creek în jurul orei locale 13:00 (23:00, ora României)", a declarat un ofiţer al poliţiei din Vancouver, potrivit AFP.

Cel de-al doilea pachet, în care se găsea un picior uman, a fost descoperit de membrii personalului şcolii St. George o oră mai târziu, conform poliţiei locale.

Anchetatorii au început deja o investigaţie în acest sens, dar nu au susţinut stabilirea unei legături cu studentul chinez ucis şi tranşat la Montreal.

Bărbatul suspectat de această crimă, Luka Rocco Magnotta, un canadian în vârstă de 29 de ani, a fost arestat la Berlin luni după-amiază, după zece zile de urmărire.

Potrivit oamenilor legii, capul victimei, mâna şi piciorul drept nu au fost încă găsite până marţi după-amiază. În schimb, alte membre ale corpului au fost găsite printre gunoaie.


×
Subiecte în articol: vancouver şcoli pachete ramasite umane
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close