Antena 3 CNN Externe Maradona a refuzat să meargă la o întâlnire cu Vladimir Putin. Motivul e incredibil

Maradona a refuzat să meargă la o întâlnire cu Vladimir Putin. Motivul e incredibil

Maradona a refuzat să meargă la o întâlnire cu Vladimir Putin. Motivul e incredibil
Sursa foto: Foto: Agerpres/Tanjug
19 Oct 2018   •   12:30

Avocatul Lui Diego Armando Maradona, Marias Morla, a dezvăluit faptul că fostul fotbalist a refuzat o întâlnire cu Vladimir Putin pentru că el nu obișnuiește să poarte costum dimineața. 

Acesta a mai povestit faptul că acest lucru s-a întâmplat în timpul Campionatului Mondial din Rusia din 2018, atunci când cei de la Kremlin au încercat să aranjeze o întâlnire între cele două personalități. Maradona a fost destul de hotărât să refuze invitația, spunând că  „Nu-mi pun costumul dimineaţa, nu merg”, conform sputniknews.

Celor prezenţi în camera în care Maradona era cazat nu le-a venit să creadă. Avocatul a coborât pentru a le spune oamenilor lui Putin motivul pentru care fostul fotbalist nu va veni la întâlnire: „Serios? Vorbim despre Putin aici”, a replicat un reprezentant al Kremlinului.

Totuși, cei doi s-au întâlnit a doua zi, doar că seara. 

Avocatul argentinianului a spus că Putin nu e liderul preferat al lui Maradona. „Pe cine preferă? Maduro (n.r. - Nicolás Maduro Moros, preşedintele Venezuelei). Dacă Maduro îi spune: 'Hai la mine la 6 dimineaţa', el vine. Totuşi, îl respectă pe Putin”.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Maradona Vladimir Putin motivul
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close