Antena 3 CNN Externe Mark Zuckerberg, creatorul Facebook, a fost desemnat "Omul Anului" de Time Magazine

Mark Zuckerberg, creatorul Facebook, a fost desemnat "Omul Anului" de Time Magazine

Mark Zuckerberg, creatorul Facebook, a fost desemnat "Omul Anului" de Time Magazine
Sursa foto: Foto: whatsonxiamen.com
15 Dec 2010   •   16:37

Fondatorul reţelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, a fost desemnat “Omul Anului” de către revista Time, au informat miercuri reprezentanţii publicaţiei mericane, citaţi de AFP.

Mark Zuckerberg a devenit unul dintre cei mai tineri miliardari din lume, după ce a creat  site-ul de socializare Facebook. Recent, Zuckerberg a donat o mare parte din avere unor fundaţii de caritate.

Reţeaua de socializare Facebook ocupă poziţia a treia în clasamentul celor mai mari companii de internet din Statele Unite, iar interesul oamenilor pentru site continuă să crească. Facebook are în prezent peste 500 de milioane de utilizatori în întreaga lume.

Printre finaliştii la titlul de “Omul Anului” s-a aflat şi Julian Assange, fondatorul WikiLeaks. Assange, aflat în arest la Londra, a ocupat cea de-a treia poziţie a clasamentului, după asociaţia americană conservatoare Tea Party.

Anul trecut, titlul de "Omul anului" acordat de revista Time a revenit preşedintelui băncii centrale americane, Ben Bernanke.



×
Subiecte în articol: Mark Zuckerberg Facebook Time
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close