Antena 3 CNN Externe Maşina unei femei care a dispărut împreună cu fiica ei, în urmă cu 23 de ani, a fost găsită într-un lac

Maşina unei femei care a dispărut împreună cu fiica ei, în urmă cu 23 de ani, a fost găsită într-un lac

Maşina unei femei, care a dispărut împreună cu fiica ei, în urmă cu 23 de ani, a fost găsită scufundată într-un lac, în statul Arkansas din SUA.

Maşina unei femei care a dispărut împreună cu fiica ei, în urmă cu 23 de ani, a fost găsită într-un lac
de Alin Tarnovschi    |    31 Oct 2021   •   09:53

Femeia, care era însărcinată atunci când a dispărut, împreună cu fiica ei de numai doi ani, au fost văzute pentru ultima dată pe 11 septembrie 1998, atunci când cele două mergeau, cu o maşină, către oraşul Little Rock din Arkansas.

Cele două, Samantha Jean Hopper şi fiica ei, Courtney Holt, se aflau într-un autoturism marca Ford Tempo, iar din ziua respectivă nu au fost găsite niciodată, atât ele, cât şi maşina.

"Samantha mergea în acea zi pentru a-şi lăsa fiica în oraşul Little Rock, urmând ca ulterior să meargă la un concert în acelaşi oraş. Totuşi, Samantha, fiica ei şi maşina în care se aflau nu au fost găsite niciodată", au explicat reprezentanţii Biroului Şerifului din Pope County.

23 de ani mai târziu, "Adventures With Purposes", un grup nonprofit care anchetează cazurile nerezolvate, a reuşit să identifice maşina în care se afla femeia şi fiica ei, scufundată într-un lac din zonă.

Maşina se afla la o adâncime de aproape 2,5 metri, loc în care a stat timp de 23 de ani, notează nbcnews.com.

Cele două femei dispărute, găsite în interiorul maşinii scufundate, după 23 de ani

Mai mult, în interiorul maşinii, anchetatorii au descoperit rămăşiţele umane ale celor două femei.

Criminaliştii au prelevat probe ADN pe care le-au trimis la un laborator pentru confirmarea identităţii celor două victime.

"Biroul Şerifului din Pope County transmite sincere condoleanţe familiei celor două femei, Samantha Hopper şi Courtney Holt, şi suntem mulţumiţi că am luat parte la închiderea acestui caz vechi de 23 de ani", a transmis Biroul Şerifului, într-un comunicat emis după identificarea maşinii.

Cea de-a doua fiică a femeii dispărute, Dezarea, a scris pe o reţea de socializare, pe o pagină dedicată mamei şi surorii sale, că mama ei era însărcinată în nouă luni atunci când a dispărut.

×
Subiecte în articol: Arkansas
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close