Antena 3 Externe Maşina uneia dintre fetele implicate în scandalul Berlusconi, incendiată

Maşina uneia dintre fetele implicate în scandalul Berlusconi, incendiată

25 Iun 2009   •   15:00
Maşina uneia dintre fetele implicate în scandalul Berlusconi, incendiată

Scandalul în care este implicat premierul Berlusconi ia amploare. Maşina uneia dintre fetele care au participat la petrecerile premierului italian a fost incendiată, în noaptea de miercuri spre joi. Incidentul a avut loc în localitatea Bari, arată cotidianul La Repubblica.

Este vorba despre autoturismul Barbarei Montereale, tânăra în vârstă de 23 de ani, care susţine că a fost plătită pentru a participa la petrecerile lui Berlusconi.

Montereale susţine că, după o întâlnire cu premierul italian, în ianuarie 2009, s-ar fi ales cu nu mai puţin de 10.000 de euro. În ciuda sumei mari pe care a primit-o, aceasta susţine că nu s-a culcat cu Berlusconi.

Patrizia D'Addario, în vârstă de 42 de ani, a declarat în urmă cu câteva zile, că Gianpaolo Tarantini, unul dintre angajaţii lui Berlusconi, i-a oferit bani pentru a participa la una dintre petrecerile organizate de premier la vila sa. Aceasta a dezvăluit şi suma care i-a fost oferită: 2000 de euro, pentru o noapte cu Berlusconi.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close